23948sdkhjf

Generationsskifte i Invita Odense

32 år blev det til. Erling Pedersen takker af som selvstændig Invita-forhandler og har solgt butikken til en forhandlerkollega. 

Det skriver Invita i en pressemeddelelse. 

Erling startede som Invita-forhandler i Svendborg i 1987 og flyttede i 1998 i de nuværende lokaler på Tagdækkervej i Odense. 

Efter så mange år hos Invita betragtes Erling Pedersen som Mr. Invita og er kendt som lidt af en gentleman blandt kunder og kolleger. 

-Jeg tror der er tale om ægte kærlighed til Invita og produkterne, som kun overgås af kærligheden til min kone og vores dejlige børn og børnebørn, siger Erling Pedersen med et skævt smil. 

-Derfor glæder jeg mig over at kunne bruge endnu mere tid på min familie og få mere tid til at dyrke nogle af mine fritidsinteresser, siger Erling Pedersen ifølge pressemeddelelsen. 

Det er Invita forhandler I Århus, Mads Kristensen der overtager Invita Odense, det gør han sammen med Jimmi Kjærgaard Nielsen, sidstnævnte får samtidig rollen som daglig leder af butikken.

-Jeg har længe ønsket at ekspandere til andre attraktive byer i Danmark og især Odense har stået højt på ønskesedlen, udtaler Mads Kristensen. Vi overtager en særdeles veldrevet butik, som har godt fat i køkkenmarkedet i Odense og ligeledes store dele af Fyn. Odense er en spændende by som er inde i en rivende udvikling og det glæder vi os til at blive en del af, siger den nye ejer Mads Kristensen

Fakta:

Invita Køkkener i Århus og Odense findes på Tilst Søndervej og Tagtækkervej og sælger køkkener med designhåndværk og personlig rådgivning som de vigtigste nøgleord.

Alle køkkener bliver produceret efter ordre på Invitas fabrik i Ølgod.

Invita er en del af Europas største køkkenproducent, Nobia AB, der står bag i alt 21 europæiske køkkenmærker.

Kilde: Invita Køkkener.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079