23948sdkhjf
>

Nu kommer Power til indre København

I løbet af efteråret åbner elektronik- og hvidevarekæden POWER sin første butik i Indre København ved Vesterport.

Power etablerer sig nu i indre København – lige ved siden af Imperial Biograf og Vesterport Station. 

Læs også: Din Isenkræmmer fordobler antallet af medlemsbutikker i Jylland

Kæden forventer at kunne slå dørene op til en 1.000 kvm spritny elektronik- og hvidevarebutik allerede i efteråret, fortæller Power i en pressemeddelelse. 

- Vi har de seneste år været på udkig efter den ideelle placering i Indre København, så da vi fik muligheden for lokalerne på Vesterport 4, tøvede vi ikke med at underskrive en lejekontrakt. Det er en unik placering midt i byen, som er nem at komme til for alle, siger Jesper Boysen, direktør hos Power.

- Der er mangler muligheder for at købe elektronik- og hvidevarer i indre København, og med vores nye butik kommer vi til at præsentere et bredt udvalg af produkter. Københavnerne kommer snart til opleve, at priserne på elektronik og hvidevarer vil falde yderligere – ligesom det skete i 2015, da vi åbnede på Frederiksberg, siger Jesper Boysen.

30 nye medarbejdere skal ansættes
Den nye Power-butik forventes at stå klar til stor åbningsfest inden for de næste par måneder, så nu intensiverer elektronik- og hvidevarekæden jagten på nye medarbejdere.

- Vi er på jagt efter mindst 30 nye engagerede medarbejdere med et højt energiniveau. Stillingerne tæller alt fra salgsledere, sælgere og lagermedarbejdere til supportere og kassemedarbejdere. Mange af stillingerne kan både søges som fuldtid og deltid, siger Jesper Boysen, som opfordrer alle interesserede til at holde øje med Powers hjemmeside.

Power har i øjeblikket 15 butikker over hele landet.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125