23948sdkhjf

Jubilæum i Den Gamle Købmandsgård: - Så er det min tur til at nappe 50 år

Den beskedne møbelbutik i Den Gamle Købmandsgård på 50 kvadratmeter købt den 7. september 1969 har haft et ganske betragteligt vokseværk. Butikken har i dag 3000 kvm og kan i weekenden fejre 50-års jubilæum.

Det skriver Hjemme Hos og Den Gamle Købmandsgård i en pressemeddelelse.

Butikken er i dag en del af Hjemme Hos, men det hele begyndte med en 28-årig Sven Åge Madsen, der i samarbejde med sin far, Johannes Rævdal Madsen, åbnede møbelbutik i Den gamle Købmandsgård.

- Jeg deler gerne ud af gode råd
Den nuværende ejer, Anders Madsen, er søn af Sven Åge og dermed den tredje generation i møbelhuset.

Sven Åge nåede at være ejer i næsten 50 år, da han valgte at give styrepinden videre til sin søn i 2017, men han kommer stadig stort set dagligt i sit andet hjem – han siger dog, at han giver plads til de nye kræfter.

- Det betyder meget for mig, at virksomheden kører videre i familien. Det er udelukkende Anders, der styrer alt i dag, men jeg deler gerne ud af gode råd. Jeg har sagt til Anders, at noget af det allervigtigste er servicen overfor kunderne. Jeg var på fornavn med mine kunder, og jeg spurgte ind til, hvordan det gik med deres forskellige projekter, når de kom ind og handlede. Det var med til at skabe en god relation, siger 77-årige Svend Åge Madsen i pressemeddelelsen.

Besøg fra Viggo og Perle
Lørdag den 7. og søndag den 8. september inviteres der til reception i Østergade 19 i Bogense, hvor der både bliver budt på grill og besøg fra arbejdshestene Viggo og Perle. 

- Trædrejer Jørn Andersson fra Bogense kommer forbi og viser en drejemaskine frem. Det vil være muligt at opleve arbejdsheste, der kommer til at stå ude foran butikken. Der vil ligeledes være musik, grill samt øl og vand til de gæster, som kommer forbi i løbet af dagene. Og så vil der selvfølgelig være nogle gode tilbud på vores møbler i forbindelse med jubilæet, fortæller Anders Madsen, direktør hos Den Gamle Købmandsgård.

Anders Madsen har respekt for, at hans far gennem 50 år har været med til at udvikle Den Gamle Købmandsgård.

- Det er et anderledes og unikt møbelhus, som ikke kan opleves andre steder i landet. Det er flot, at min far har været med så længe. Nu har jeg taget over, og så er det min tur til at nappe 50 år, siger 38-årige Anders Madsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094