23948sdkhjf

Liv i Kolding Retailpark: Stor, ny lejer starter festen

HTH slår i starten af 2020 dørene op til en 1.500 kvadratmeter stor køkkenbutik i Kolding.

Det store, hesteskoformede butiksbyggeri over for Kolding Storcenter bliver snart vært for en ny, stor køkkenbutik.

Det er køkkenkæden HTH, som har valgt at flytte aktiviteterne fra Albuen over i Kolding Retailpark på Skovvangen. 

- Vi glæder os til at rulle vores nye butikskoncept ud i Kolding som det tredje sted i landet. Her samler vi HTH Go og -Køkkenforum i én butik. Det ser vi virkelig frem til, for det giver god mening for både os og kunderne, siger Jesper Andreasen, direktør i HTH Kolding, i en pressemeddelelse. 

Det er ikke kun lejemålets store størrelse, der glæder Jesper Andreasen, for beliggenheden fås ifølge ham ikke meget bedre. 

- Vi får én af de bedste placeringer i Kolding, hvor vi får en kæmpe synlighed ud til et af byens mest trafikerede kryds. Derudover får vi flotte lokaler og dejlige forhold, hvor det bliver nemt at parkere såvel som komme rundt med trailer til HTH Go for gør-det-selv-folket. Det er på alle måder optimalt for os, forklarer han.

En ideel lejer for området
Nordicals Trekantområdet står for udlejningen af lokalerne i Kolding Retailpark, og her er man mere end godt tilfreds med, at køkkenfirmaet rykker ind.

- HTH er et spændende navn at få ombord, for virksomheden er velkendt, velrenommeret og veldrevet. Det er en fantastisk butik at få ind i Kolding Retailpark, forklarer Martin Becker Overgaard, der er erhvervsrådgiver i Nordicals. 

- HTH er også en stabil og interessant nabo for eventuelle kommende lejere, for produkterne er gode, kunderne er mange, og de kommer fra nær og fjern, fortsætter han. 

Martin Becker Overgaard fortæller, at der god interesse for de resterende 2.600 ledige kvadratmeter i byggeriet – og ikke mindst den store eksponering mod Vejlevej. 

- Vi er i dialog med flere forretninger, som er interesserede i lejemålene og synligheden. Der er både tale om lokale spillere og nationale kæder. Det har simpelthen betydet alverden, at lokalplanen er blevet lempet, så der i dag må være alle typer butikker, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078