23948sdkhjf

For 800 millioner kroner logistikcenter på Lars Larsens vej

Lars Larsens Vej i Bozhurishte, lidt uden for den bulgarske hovedstad, Sofia.

Det er adressen på et nyt logistikcenter, som sengetøjskoncernen Jysk har investeret godt 800 millioner danske kroner i og som blev officielt indviet torsdag. 

Det nye logistikcenter spænder over 95.000 kvadratmeter og er indrettet med automatiske højlagre, hvor der samlet kan opbevares 125.000 paller, når der er fuldt hus.

Det skriver Jysk i en pressemeddelelse.

200 arbejdspladser
Centeret skal i første omgang servicere det bulgarske marked, men med tiden skal butikker og kunder i Rumænien og Bosnien også have varer fra det nye center.

På sigt skaber distributionscentret dermed 200 arbejdspladser og skal servicere mere end 320 butikker i regionen.

Åbningen af distributionscentret i Bulgarien giver desuden betydelige miljømæssige fordele, da det vil betyde, at der skal køres cirka 10 millioner lastbilkilometer mindre hvert år.

- Der er en vigtig dag for JYSK, og jeg håber, at I også betragter det som en vigtig dag for Bozhurishte (byen, logistikcenteret ligger i, red.) og Sofia. Måske endda for hele Bulgarien. Jeg er glad for, at premierminister Boyko Borisov sammen med en række andre repræsentanter for den bulgarske regering har valgt at være med her i dag til at fejre indvielsen, sagde CEO & President i JYSK, Jan Bøgh, blandt andet i sin tale.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172