23948sdkhjf

3F: Tivoli Food Hall-forhandlinger brudt sammen

Trods månedlange forhandlinger er det ikke lykkedes 3F København og brancheforeningen Horesta at lande en overenskomstaftale mellem de ansatte og stadeholderne i Tivoli Food Hall i København.

Forhandlingerne er brudt sammen efter den seneste forhandling 2. september, oplyser Bjarne Høpner, formand for 3F København, til TV 2 Lorry.

- Horesta har forkastet forhandlingsnotatet, fordi de ikke mener, at de kan imødekomme vores krav. Vi var enige om nogle ting, men ikke om de væsentlige, siger Bjarne Høpner til tv-stationen.

Parterne har forhandlet siden januar, efter at en varslet 3F-konflikt blev afværget i december sidste år.

Fagforeningen sendte 7. december sidste år strejke- og blokadevarsel til 14 af de 18 restauranter i Tivoli Food Hall, der ikke havde overenskomst.

Bjarne Høpner har nu inviteret de enkelte stadeholdere til individuelle forhandlinger for at finde ud af, om de er enige med Horestas afvisning af 3F’s krav.

Der er ikke tidligere lavet overenskomstaftaler for ansatte hos stadeholdere, og derfor har parterne med Bjarne Høpners ord “trådt ubekendte stier” i forhandlingerne.

Forlystelsesparken Tivoli har intet med forhandlingerne at gøre, da det er de enkelte madsteder, der lejer sig ind i Tivoli Food Hall.

TV 2 Lorry har været i kontakt med Horestas presseafdeling, der oplyser, at man ikke har nogen kommentarer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11