23948sdkhjf

Telenor-chefer er færdige efter skandale

To centrale chefer i Telenor har mistet deres stillinger efter beskyldninger om syg salgskultur i butikkerne. Vi har lavet hele vores salgsorganisation om, forklarer selskabet

En central distriktschef og den øverste direktør for Telenors kæde af butikker har mistet deres stillinger.

Det bekræfter Telenor fredag over for Ekstra Bladet, der i sidste måned afslørede omfattende snyd af et stort antal kunder i hele landet. Sagen førte i første omgang til fyringer af adskillige butikschefer og sælgere, men Telenor fastholdt dengang, at man ikke havde beviser på, at sagen førte længere op i ledelsen.

Efter sagen kom frem klagede flere af de fyrede sælgere over, at ansvaret alene blev placeret hos dem.

Både de og nuværende ansatte hos Telenor mener nemlig, at det systematiske snyderi bunder i en syg salgskultur, som både direktionen og distriktscheferne har et afgørende ansvar for. Og nu har to chefer så mistet deres stillinger.

Den mest prominente er Thomas Krogh Skou, der indtil nu har været den øverste chef for telekædens butikker. Han fik jobbet som retaildirektør i 2016, men har i en årrække arbejdet sig op gennem selskabet som både distrikts- og kædechef og senere som underdirektør. Den anden chef havde ansvaret for det distrikt, som butikken i Hundige lå under.

Hos Telenor ønsker man i dag ikke at forklare, hvilken betydning den omfattende teleskandale har for, at de to chefer nu kan kalde sig forhenværende. Der er tale om personalesager, hvilket begrænser muligheden for at kommentere dem. Men firmaets ledelse bekræfter i en mail til avisen, at de to chefer ikke længere har deres stillinger.

'I forbindelse med en planlagt reorganisering og samling af vores salgs-, markeds- og servicekanaler har vi nedlagt en række ledelsesstillinger - herunder stillingen som retaildirektør,' skriver pressechef Alice Klitholm Duch i sit svar.

'Den nye leder for alle vores salgskanaler er nu ved at sætte sit hold, og det har betydet en afskedigelse af distriktschefen i Vestsjælland, der er stoppet i Telenor.'

Selvom Thomas Krogh Skou ikke længere har sin chefstilling, betyder det modsat distriktschefen ikke, at han endeligt har forladt selskabet.

'Vi er i dialog med vores tidligere retaildirektør om muligheder i Telenor-koncernen,' forklarer pressechefen videre.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158