23948sdkhjf

Nemlig.com er nu den største danske netbutik

FDIH har opgjort top 10 over netbutikker i årets første halvdel. Udenlandsk modegigant ligger på førstepladsen hos danskerne.

Onlinesupermarkedet Nemlig.com er den tredjemest benyttede netbutik i Danmark i første halvår af 2019.

Det viser en ny rapport fra Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH).

Ifølge rapporten foretages der nu så mange handler hos Nemlig.com, at onlinesupermarkedet indtager tredjepladsen blandt de mest benyttede onlinebutikker i landet.

Virksomheden er rykket fire pladser op ad rangstigen i forhold til 2018, hvor den lå på en samlet syvendeplads.

Som den eneste 100 procent danskejede netbutik i top 3 overgår Nemlig.com mange store danske og udenlandske virksomheder, og det vækker stor glæde hos onlinesupermarkedet.

- Det er fantastisk, at Nemlig.com nu er rykket op i top 3 over de mest benyttede netbutikker i Danmark, og i sidste uge blev vi i en stor brugeranalyse, foretaget af UserGap, kåret til Danmarks bedste onlinesupermarked. Vi er både meget stolte og ydmyge over den store fremgang, vi oplever, og det er i den grad noget, vi skal fejre med vores kunder. Vi arbejder hver dag benhårdt for at skabe et bedre liv for danskerne ved give dem mere tid i hverdagen til familien og venner samt skabe en inspirerende og personlig indkøbsoplevelse hver eneste gang, de handler hos os, siger Stefan Plenge, administrerende direktør og stifter af Nemlig.com, i en pressemeddelelse.

- Vi brænder for at skabe unikke og personlige oplevelser for vores kunder, hver eneste gang de handler hos os. Jeg er derfor utrolig stolt over, at vi som team er lykkedes med at opnå den højeste NPS blandt de 20 største netbutikker i Danmark, dvs. at Nemlig.com er den netbutik i landet, som flest kunder vil anbefale til andre, siger Stefan Plenge.

Top 10 over landets mest benyttede netbutikker:

1. Zalando
2. Just-Eat
3. Nemlig.com
4. H&M/ Hennes og Mauritz
5. Coop.dk
6. Wish.com
7. DSB
8. Matas webshop
9. Danske Spil
10. Amazon.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126