23948sdkhjf

Robotmand laver nu iskaffe - og går globalt om en måned

Tæt på at lancere en crowdfunding-kampagne via Coops digitale platform.
Efter i tre år at have knoklet med at udvikle den såkaldte læringsrobot Kubo har fynboen Tommy Otzen nu sammen med sin lillebror og to venner kastet sig over en helt anden branche: Han har stiftet virksomheden Nordic Ice Coffee.

Den har på tre måneder vist ham, at der er et marked for iskaffe, frappé og ice-latte til private kunder, skriver Fyens Stiftstidende.

- Vi har solgt for 100.000 kroner og har opbygget en kundebase på omkring 1.500 følgere og kunder uden at have gjort opmærksom på os selv, samtidigt med at ingen af os ved noget om e-handel og webshops, siger Tommy Otzen til avisen.

Han oplyser, at virksomheden er tæt på at lancere en crowdfunding-kampagne via Coops digitale platform, ag at det helt store spring fremad kommer i oktober, når Nordic Ice Coffee flytter forretningen fra egen webshop til giganten Amazon.

- Der går vi fra at have en potentiel kundegruppe på 1.500 personer til millioner, nævner Tommy Otzen, der tidligere var direktør i robotvirksomheden Kubo, som han også var medstifter af.

Iskaffen, som Tommy Otzen og hans partnere brygger i Svendborg, hvor de deler en stor produktionshal med Bryggeriet Æ, bliver i første omgang solgt på halv-liters glasflasker. Men ambitionen er også at lave færdigblandede portioner i en folieindpakning.

Processen er. at der først brygges en espresso og tilsættes sukker, vand og smag, hvorefter produktet pasteuriseres ved at varme det op til 72 grader, nævner Fyens Stiftstidende. Det færdige kaffemix skal blandes med is og mælk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094