23948sdkhjf

Møbelkoncern udskifter topchefen for anden gang på to år

Hollandske Anton van de Putte blev for to år siden hentet til Herning som administrerende direktør for BoConcept. Væksten udvikler sig tilsyneladende for langsomt, og ejer og bestyrelse har derfor skilt sig af med topchefen, det skriver finans.dk

BoConcept har en franchisekæde med 280 butikker i 60 lande og satser udelukkende på salg gennem egen detailkæde. Virksomheden ejes af kapitalfonden 3I Group gennem selskabet Layout Bidco, der kom ud af 2018/2019 med en vækst på 3,6 pct. 

Anton van de Putte sagde til finans.dk sidste år, at væksten i det nye regnskabsår skulle være tocifret og altså mindst 10 pct. 

- Nye værktøjer skal tages i brug
Fremgangen i seneste regnskab er ifølge bestyrelsesformand Sanna Suvanto-Harsaae for lille. Derfor er bestyrelsen og Anton van de Putte netop blevet enige om at afbryde samarbejdet.

- Det er udramatisk. Men vi mener, at potentialet i BoConcept er større end den aktuelle vækst. Derfor skal nye værktøjer tages i brug, siger bestyrelsesformanden til finans.dk.

Sanna Suvanto-Harsaae er konstitueret adm. direktør indtil en ny er fundet. Hun sidder i bestyrelsen i flere danske og internationale virksomheder. 

Anton van de Putte afløste adm. direktør - og ansat i BoConcept gennem 23 år - Torben Paulin, som ifølge formanden havde  “afsluttet en succesfuld turnaround af BoConcept”.

Bestyrelsen og ejer udskiftede Torben Paulin og ønskede en passende efterfølger til en kommende “periode med kraftig, international vækst”.

Det er ikke lykkedes finans.dk at få en kommentar fra den tidligere topchef i BoConcept Anton van de Putte.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125