23948sdkhjf

Computersalg i ny rekord

Med over en halv milliard kroner i omsætning har Borup-virksomheden femdoblet sin omsætning på fem år.

Med over 400.000 ordrer om året og mere end 550.000 online besøgende pr. måned fordelt på Danmark, Sverige og Norge kan Computersalg igen notere sig god fremgang i økonomien.

Læs også: T. Hansen forventer regnskabsrekord i 2020

Nettoomsætningen lyder konkret på 560 mio. kr. og årets resultat på mere end 6,7 mio. kr. før skat.

I de seneste fem år er egenkapitalen også vokset – fra 5,3 mio. til 13,9 mio. kr.

Det viser tallene forden forskudte regnskabsperiode 1. juni 2018 til 31. maj 2019, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse. 

- Vi er meget tilfredse med dette års resultat. Særligt fordi vi i samme periode har foretaget massive investeringer i nye markeder og i nye lagerfaciliteter, der på sigt kan bringe os op på at nå 800.000 ordrer om året – altså en fordobling af vores nuværende niveau, siger Kim Rand, adm. direktør og stifter af Computersalg, der har eksisteret i snart 23 år.

Sverige, Norge og snart Finland
Udover investeringen i nye lagerfaciliteter har virksomheden brugt en del ressourcer på at gå ind på nye markeder. I 2017 gik man ind i Sverige, og i februar 2018 var turen kommet til Norge.

- Finland er vores næste mål. Vi planlægger at indtage det finske marked inden udgangen af 2019. Det er et led i vores klare vækststrategi. Vi er fokuserede på at udvikle os, udvide vores forretning og heletiden være på forkant, så vi hurtigt og effektivt kan give vores kunder det, de efterspørger, tilføjer Kim Rand.

Det, der startede som en fysisk butik, er i dag et online ”Mega Store” med mere end 1,4 mio. forskellige varenumre fra over 150 forskellige leverandører inden for elektronik, kontor, bøger, bolig, husholdning, hus & have, sport og leg samt vin og spiritus.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11