23948sdkhjf

Byggevarekæde bag Optimera-køb kan fejre 75-års jubilæum

Hos Davidsen Tømmerhandel kan man meget snart fejre, at det er 75 år siden, dørene blev slået op for første gang. Det skriver Jydske Vestkysten (jv.dk). 

Læs også: Jysk kæde køber Optimera fra fransk gigant

Virksomheden flyttede i 2014 til Vejen og har, ifølge avisen, siden da skabt en tæt relation til håndværkere og private i lokalområdet og har formået at udvikle sig til en attraktiv arbejdsplads i området - både for de helt unge og den ældre generation. 

De fejrer 75 års-dagen fra morgenstunden med friskbagt morgenbrød og jubilæumstilbud på hundredvis af varer.

Fokus på godt købmandskab og god betjening
- Det bliver en stor dag, som vi håber, at rigtig mange vil tage del i. Davidsen har en stærk forankring i Vejen, og vores historie gennem 75 år som familievirksomhed med fokus på godt købmandskab, faglig rådgivning og god betjening, er noget både vi som ansatte og kunderne nyder godt af. Så vi glæder os til at fejre dagen med alle, som har lyst til at kigge indenfor den 1. oktober, siger Henrik Clausen, administrerende direktør hos Davidsen til jv.dk.

Byggevarekæden købte tidligere på året konkurrenten Optimera af den franske byggegigant Saint-Gobain og blev med salget fordoblet i størrelse. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125