23948sdkhjf

Elgiganten præsenterer trecifret millionoverskud

Der er godt gang i salget af tablets, træningstrackere og toastjern for tiden. 

I hvert fald hvis man skal tro det seneste regnskab, som Elgiganten netop har præsteret.

Her kommer virksomheden ud med et overskud på 114 millioner kroner og en omsætning på over 6,2 milliarder kroner i regnskabsåret 2018/19.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Det resultat glæder Elgigantens direktør.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi fortsat løfter vores toplinje og tjener penge i et benhårdt marked med stor konkurrence. Det skyldes i høj grad vores medarbejdere, der giver vores kunder gode oplevelser og kyndig vejledning. Derfor glæder det mig også særlig meget, at medarbejdertilfredsheden i år er rekordhøj og kundetilfredsheden det samme. De to ting går nemlig hånd i hånd, siger Peder Stedal, administrerende direktør i Elgiganten.

Salg i smarte hjem
Han tilføjer, at der især i år er sket en stigning i salget af produkter i kategorien smart home.

- Man har talt meget om smart home i mange år, men nu begynder det for alvor at blive rigtig smart. Der findes mange spændende produkter, der kan gøre livet lettere, hvad end der er tale om elektroniske dørlåse, smarte trådløse ringeklokker, køleskabe der ved hvad du mangler til aftensmaden - eller belysning der kan fjernstyres fra en app. Alt sammen kan det gøre vores liv sjovere og mere bekvemt, og det er der stor efterspørgsel på, siger Peder Stedal.

Om Elgiganten

  • Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt på 38 varehuse landet.
  • Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2018/19 omsatte for 38,3 milliarder norske kroner.
  • Der er i Norden i alt 425 varehuse og ca. 10.000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094