23948sdkhjf

Ny XL-Byg i Roskilde inviterer til rejsegilde

Med domicil direkte ved motorvejen og få minutter fra afkørsler ved Roskilde er XL-Byg Knud Larsen ved at opføre en helt ny afdeling med salg af trælast, byggematerialer, værktøj, beslag, arbejdsbeklædning, forbrugsvarer og meget mere til håndværkere og øvrige kunder.

Læs også: Byggemarkeder oplevede boom, og det fortsætter over sommeren

Den nye tømmerhandel, der åbner i foråret 2020 bliver på 4800 kvadratmeter under tag. Heraf vil 3800 kvadratmeter blive drive in-haller med træ og byggematerialer i alle afskygninger. Desuden opføres et proffcenter på 1000 kvadratmeter.

Afdelingsdirektør for den nye XL-Byg, Jakob Libonati, der har mere end 30 års erfaring med salg og servicering af håndværkere og entreprenørvirksomheder.

- Som udgangspunkt vil den nye XL-Byg på GL Marbjergvej være til for professionelle håndværkere. Det vil betyde, at blandt andet forretningens åbningstider, varesortiment, leveringsservices og personalesammensætning afspejler håndværkernes behov for en værdifuld medspiller i en travl hverdag på byggepladserne – men privat handlende er selvfølgelig også meget velkommen, fortæller han.  

XL-Byg Knud Larsen Roskilde holder rejsegilde som Åbent Hus-arrangement torsdag den 10. oktober fra kl. 14.00 på Gammel Marbjergvej 20 i Roskilde.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.063