23948sdkhjf

Fisketorvet slår dørene op til stor gaming-festival

For andet år i træk inviterer Fisketorvet til ni dages spiloplevelser for hele familien.

Gaming, i alle dets afskygninger, har taget verden med storm. Fisketorvet, der i forvejen er en populær gaming destination, omdanner centeret til én stor gaming-festival i efterårsferien for andet år i træk.

I år kan man blandt andet prøve kræfter med kodning og gaming og blive inspireret af nogle af Danmarks dygtigste e-sportsudøvere, fortællen storcentret i en pressemeddelelse.

- Vi glæder os til at gentage succesen fra sidste år, hvor rigtig mange familier lagde vejen forbi Fisketorvets Game Week. I år udvider vi og byder på mange flere spil og aktiviteter, som vi håber vil give mange af vores gæster en sjov oplevelse, når de besøger os i efterårsferien, siger Casper D. von der Ahé, centerchef hos Fisketorvet, Copenhagen Mall.

Selv om Fortnite, Counter-Strike og andre populære computerspil ofte beskyldes af forældre for at være tidsrøvere, vil Casper D. von der Ahé og Fisketorvet vise, at computerspil også kan være sociale.

Kodning, dans og brætspil
Under hele festivalen kan børn og unge prøve kræfter med og udfordre hinandens spilevnerunder forskellige Game Stations, hvor man kan spille computerspil.

Som noget helt nyt i år vil de fremmødte også have mulighed for at designe deres eget spil til Fisketorvet, når centeret sammen med CopenX giver 50 deltagere vejledning til at skabe en prototypepå et spil.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125