23948sdkhjf

Nemlig.com lancerer bagekasser

Nemlig.com lancerer nu bagekasser med den kendte iværksætter og kageskribent Ditte Julie.

Mange danskere er ikke hjemmevant i køkkenet, når det handler om bagning, og en analyse viser, at knap hver femte dansker aldrig bager.

Derfor vil Nemlig.com og iværksætteren Ditte Julie nu gøre det nemmere at lave godt bagværk på egen hånd, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse. 

Inspireret af succesen med måltidskasser, har onlinesupermarkedet valgt at udvide måltidskasseuniverset, så det nu bliver nemmere at bestille en særlig type kasse, der tilgodeser landets søde tænder og kageentusiaster.

I samarbejde med iværksætteren og kageentusiasten Ditte Julie har Nemlig.com skabt et bageunivers med inspiration og opskrifter til kager og bagværk og sammen lancerer nemlig.com og Ditte Julie nu de første bagekasser på nemlig.com.

Her er det muligt at købe bagekasser, der indeholder alle de ingredienser, der skal bruges for at bage en lækker og flot kage eller selv bage boller til børnefødselsdagen.

Man kan også gå på opdagelse i opskrifter fra Ditte Julie, hvorefter man kan lægge alle ingredienser i kurven med ét klik.

Ditte Julies bageunivers indeholder en bagekasse med ”Månedens kage,” der hver måned skifter opskrift til en ny kage.

Derudover kan man også vælge mellem to faste bagekasser ”Klassisk fødselsdag” og ”Børnefødselsdag,” der både indeholder ingredienser og opskrifter til kager og boller.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11