23948sdkhjf

Mascha Vang har købt et halvt juicefirma

Efter tre år på egen fod har indehaveren af juiceproducenten Restart Juice i Kolding, Pia Thau, fået en kompagnon med ombord: Den kendte blogger og model Mascha Vang har købt halvdelen af firmaet.

Mascha Vang flyttede til Kolding for et års tid siden og opdagede Restart Juice. Ifølge et indlæg på sin daglige blog blev hun så god en kunde, at hun endda fik Pia Thau til at presse specielle juicer på bestilling, kun til Mascha Vang. Og nu er hun så blevet medejer.

- Jeg er gået ind i Restart Juice med 50 %, sammen med dygtige Pia Thau, som har grundlagt det. Det er af ren passion, jeg er gået ind i denne her virksomhed, men det bliver også spændende at være en del af det lokale erhvervsliv i Kolding, som har taget så godt imod mig, skriver Mascha Vang på sin blog.

Til JydskeVestkysten fortæller Pia Thau, der har arbejdet som kostleder i mange år, at Masha Vang først og fremmest skal være med til at markedsføre Restart Juice.

- Hun kan nogle ting, som jeg ikke kan. Vi er begge kvinder med drive, som har været selvstændige i nogle år, men vi er alligevel meget forskellige. Hun er den, der skal få det ud over rampen, og så kan jeg fokusere på at udvikle produktet, siger Pia Thau til avisen.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.062