23948sdkhjf
>

Irma-kunder samles til samtale om klimaet

9. oktober kl. 17 samles Irma-kunder for at diskutere og blive klogere på klimaet forud for C40

For første gang holder Irma samtale-middag for sine kunder.

Det sker 9. oktober kl. 17-19 i CPH Food Space, Slagtehusgade 11, Kødbyen i København.

Temaet er klimavenlig mad, og anledningen er C40-topmødet i København, hvor borgmestre fra 40 af verdens storbyer mødes i denne uge for at diskutere klimaforandringerne.

Læs også: Modebrand klar med genbrugskoncept i Magasin

- Tiden er kommet til, at vi har en ny form for kommunikation med vores kunder. Klimaet optager dem som aldrig før, og vi oplever et behov for mere viden. Derfor inviterer vi vores medlemmer, som bor i København, til at være nysgerrige på hvordan vi sammen kan passe bedre på klimaet, siger direktør Søren Steffensen, Irma, i en pressemeddelelse.

Der har den seneste måned været arrangementer i nogle af Irmas butikker om klima-spørgsmål. 

Som en del af samtalemiddagen fortæller programleder for den grønne tænketank Concitos program om fremtidens fødevarer, Michael Minter, om fremtidens klimavenlige fødevarer. Deltagerne udveksler undervejs idéer, der kan gøre det nemmere for dem, der bor i og omkring storbyen, at spise klimavenlig mad i hverdagen.

Det klimavenlige måltid tilberedes af det kulinariske laboratorium .506, der også står bag 'Verdens (måske) mest bæredygtige middag' til Copenhagen Cooking & Food Festival.

Interessen for at deltage er så stor, at alle pladser er udsolgt.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.091