23948sdkhjf

Fakta fordobler økologi-salget på fem år

For første gang udsender Fakta i denne uge en tilbudsavis udelukkende med økologi.

Danmarks hurtigst voksende kæde på økologi-salg er nu Fakta.

Siden 2015 har kæden øget sin økologi-andel fra 5,8 til 12,6 procent. procent, og den udvikling fortsætter med uformindsket styrke.

I år passerer omsætningen for første gang en milliard kr.

Det er baggrunden for, at Fakta som den første landsdækkende kæde udsender en tilbudsavis udelukkende med økologiske varer i uge 41.

- Forklaringen er først og fremmest, at fakta har forstærket indsatsen på økologi ved at udvide udvalget og dernæst styrke markedsføringen. Alene i løbet af de seneste 12 måneder har vi øget antallet af forskellige økologiske varer med ca. 50 procent, siger kædedirektør John Hornbech Christensen, fakta.

Den helt store vækst-motor er faktas egen serie af økologiske varer 365 Økologi, som er økologi i høj kvalitet til lav pris.

- Vi oplever lige nu en selvforstærkende udvikling: Salget vokser, hvilket gør det muligt at udvide udvalget og forstærke markedsføringen, som vi gør i den kommende uge. Større udvalg og øget markedsføring skaber større salg. Derfor forventer vi, at den eksplosive vækst fortsætter i de kommende år, hvor vi vil fortsætte med at udvide med nye økologiske varer, siger John Hornbech Christensen.

Den første tilbudsavis udelukkende med økologi gælder fra 10. til 16. oktober.

I de efterfølgende uger udsender Fakta et helt hæfte med mere økologi og med masser af opskrifter, som dels fås sammen med ugebladene Alt for Damerne og Femina, dels i butikkerne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11