23948sdkhjf

Tidligere Arlachef skal rydde op efter skandale

Ulrik Sletten, der er tidligere fabrikschef hos Arla Arinco og Arla Mengniu i Kina, er kommet med i ledelsen af Mille Food, efter fødevareproducenten i sidste uge fyrede hele den gamle ledelse i sidste uge. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Ledelsen røg ud på baggrund af en sag, hvor Fødevarestyrelsen beslaglagde 400 paller med modermælkserstatning fra Mille Food. Grunden er, at Mille Food har brugt en ulovligt importeret ingrediens i deres modermælkserstatning, som ikke har haft den rette dokumentation.

Det var virksomhedens administrerende direktør Steve Wang, der ulovligt havde importeret ingredienserne gennem et tredje firma. Det krævede både hans og bestyrelsens afgang, sammen med fabrikschefen og kvalitetsdirektøren.

Ny administrerende direktør er Christian Dehlholm, der hidtil har stået for forskning og udvikling i Mille Food, og ledelsen består derudover af bestyrelsesformand Axel Castenschiold og af bestyrelsesmedlem Ulrik Sletten, der har mere end 30 års erfaring inden for fødevareindustrien.

Kilde: Dagbladet Ringkøbing-Skjern

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109