23948sdkhjf

Erfaren køkkenmand ny indehaver af Designa Odense

Designa-butikken på Middelfartvej i Odense har fået ny ejer, idet fungerende butiks- og erhvervschef Per Juhl nu bliver partner i køkkenkæden.

Han kom til Designa i foråret, og på kort tid er han lykkedes med at skabe solid vækst i butikken, lyder det i en pressemeddelelse fra køkkenkæden.

Da Per Juhl i marts måned i år satte sig i stolen som butiks- og erhvervschef hos Designa i Odense var planen, at han inden for et år skulle overtage butikken og blive ny partner.

Så lang tid skulle der imidlertid ikke gå, for Per Juhl har netop sat sin underskrift på en aftale med Designa-kæden, der gør ham til indehaver af butikken på Middelfartvej. En naturlig konsekvens af den positive udvikling og vækst, som butikken oplever på tværs af kundegrupper.

– Inden for relativ kort tid er vi lykkedes med at lande en række erhvervskunder, ligesom vi vokser støt på privatkundemarkedet. Vi har opgraderet udstillingen i butikken, og vi udgør et sammentømret og erfarent team i butikken. Det var derfor naturligt for mig at fremskynde processen og tage over allerede nu, for det er nu engang sjovere at have foden under eget bord – sådan for alvor, siger den nye indehaver.

Ny butik i støbeskeen
Sammen med Designas kædekontor barsler Per Juhl med aktuelle planer om at flytte butikken fra Middelfartvej, som er en stor trafikåre ind og ud af Odense, og tættere på centrum.

– Vi er i færd med at slå stregerne til en helt ny flagship store, som kommer til at ligge tættere på Odense centrum på en absolut A-placering, hvor vi i endnu højere grad kan realisere potentialet for vores koncept. Bygningen er endnu ikke opført, men tegningerne er klar, og forløber alt efter planen, vil vi rykke ind i starten af 2021, fortæller Per Juhl.

Mønstereksempel

Hos Designa er man glad for, at Per Juhl nu er indtrådt som ejer af butikken, da stærke og selvstændige partnere er en af hjørnestenene i udrulningen og realiseringen af Designas vækstplaner.

– Vi ønsker at tiltrække og samarbejde med ambitiøse og erfarne køkkenfolk, der både har lyst og evner til at drive egen køkkenforretning. Med sin store erfaring fra branchen, herunder ikke mindst erhvervssalg, sit netværk og ambitioner på egne og kædens vegne, er Per et mønstereksempel på den type køkkenfolk, vi ønsker at få ombord, siger Erik Høj, der er administrerende direktør i Designa-køkkenkæden.

Per Juhl indtrådte officielt som ejer af Designa Odense den 4. november og har mange års erfaring fra branchen, som blandt andet tæller roller som direktør og erhvervschef hos Svane Køkkenet i Aabenraa samt nyhus- og erhvervschef hos Invita i Vejle.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125