23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Aubo Køkken og Bad Viborg ApS
Peter Nis Jensen er indtrådt i direktionen hos Aubo Køkken og Bad Viborg ApS i stedet for Jens Brejnholt Bertelsen (kilde: CVR).

Aubo producerer køkken, bad og garderobe.

Bonita Footwear Company ApS
Ulrik Schultz er udtrådt af direktionen og bestyrelsen hos Bonita Footwear Company ApS. Samtidig er Morten Hellesen fratrådt som bestyrelsesformand og Henrik Hammer er udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Bonita Footwear Company ApS er leverandør af fodtøj.

Eliza Chokolade ApS
Per Vinther Møller og Christian Marck Nielsen er indtrådt i direktionen hos Eliza Chokolade ApS og Eliza Chokolade Holding ApS I stedet for Uffe Frovst (kilde: CVR).

Eliza Chokolade producerer og sælger chokoladeprodukter.

Espressospecialisten A/S
Patrick Watz er udnævnt til bestyrelsesformand hos Espressospecialisten A/S i stedet for Olov Magnus Gustaf Adamsson. Samtidig er Bo Leif Lindenskov indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Espressospecialisten A/S sælger kaffe og kaffemaskiner.

Kamille Shop ApS
Hans Steffen Steffensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Kamille Shop ApS. Samtidig er Hans Christian Gabelgaard og Anne-Mette Juhl Nygaard-Petersen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Kamille Shop ApS sælger helsekost, hudpleje og parfumer.

Kolours Jewelry A/S
Magnus Thorud er indtrådt i bestyrelsen hos Kolours Jewelry A/S (kilde: CVR).

Kolours Jewelry A/S sælger smykker.

Puma Denmark A/S
John Lundstrøm Lenger er indtrådt som administrerende direktør hos Puma Denmark A/S i stedet for Jan Anders Jönsson, der ligeledes er udtrådt af bestyrelsen. Samtidig er Ole Lindgaard Sitter udnævnt til bestyrelsesformand i stedet for Claes Harry Falkenback. Sidst men ikke mindst er Anett Nørgaard Reinholdt indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Puma Denmark A/S sælger sport- og modetøj.

Telenor A/S
Jukka Tapani Leinonen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Telenor A/S i stedet for Morten Karlsen Sørby (kilde: CVR).

Telenor driver blandt andet butikker over hele landet.

That’s Mine ApS
Jacob Risgaard Eriksen er indtrådt som bestyrelsesformand hos That’s Mine ApS. Samtidig er Mette Neerup Mariager og Jesper Holst Schmidt indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

That’s Mine ApS sælger børnemøbler

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109