23948sdkhjf

Bestseller-ejer skyder igen millioner ind i dansk modeportal

Den danske modeportal Miinto har røde tal på bundlinjen og har haft det længe, men det er helt efter planen, fortæller selskabet, der i regnskabsåret 2018/2019 solgte for næsten 700 millioner kroner. 

Og noget kunne tyde på, at andre er enige i, at der er potentiale til en god forretning, for nu skyder Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen sammen med den tyske modekoncern Hubert Burda Media mere end 100 millioner kroner ind i Miinto. 

Det fortæller Jyllands-Posten. 

Anders Holch Povlsen har tidligere skudt et trecifret millionbeløb ind i Miinto, og med den nye kapitalindsprøjtning har han øget sin ejerandel til at være på 60 pct. 

Den tyske modekoncern Hubert Burda Media, der nu ejer et sted mellem fem og 9,99 pct. af Miinto, står bag en række magasiner heriblandt den tyske udgave af Playboy. 

- Vi er fuldt bevidste om, at med den slags penge følger også et stort ansvar og store krav, hvilket vi til fulde forstår og respekterer. Vi er gået i gang med at løbe et maraton, og vi har kun lige passeret de første 5 km, siger Konrad Kierklo, der er administerende direktør i Miinto. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078