23948sdkhjf

Mikkeller-stifter overvejer at sælge

Selv om han tidligere kategorisk har afvist nogensinde at ville afgive magten over bryggeri-succesen Mikkeller, er stifter Mikkel Borg Bjergsø nu kommet på andre tanker: Han kunne faktisk godt finde på at sælge en stor del af virksomheden fra, og muligvis endda på et tidspunkt overlade ejerkontrollen til andre.

Det skriver Børsen med henvisning til en bog, som udkommer på mandag - "Ølbrødre", der handler om Mikkel Borg Bjergsø og hans tvillingebror, Jeppe Jarnit-Bjergsø, indehaver af bryggeriet Evil Twin Brewing.

I bogen løfter Mikkel Borg Bjergsø sløret for sine salgstanker, og han uddyber over for Børsen ved at fortælle, at han står ved en skillevej og måske endda vil sælge majoriteten, hvis det er den helt rigtige køber.

- Jeg tænker da på det med at sikre min familie. Det tror jeg er alles drøm på en eller anden måde. Jeg tror ikke, der er nogen mennesker i verden, der ikke drømmer om at vinde den store gevinst i Lotto. Nu har jeg skabt en situation, hvor jeg har mulighed for det, siger Mikkel Borg Bjergsø ifølge Børsen.

Han ser kapitalfonde eller familiefonde som mulige medejere, men et andet bryggeri er også en mulighed. I forvejen sidder den amerikanske kapitalfond Orkila Capital på en mindre ejerandel efter en handel i 2016.

Siden dengang er Mikkeller vokset markant, og værdien af hele virksomheden kan ifølge Børsens oplysninger have rundet en milliard kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094