23948sdkhjf

Ny øko-satsning: Boligbutik bliver nabo til sig selv

Bolig- og interiørbutikken H. Skjalm P. har slået dørene op til en ny økologisk butik lige ved siden af den 66 år gamle H. Skjalm P.-butik på Nikolaj Plads i hjertet af København.

- Vi har i mange år ejet butikken ved siden af H. Skjalm P.-butikken, men vi har haft lejet den ud. Nu har vi så valgt selv at rykke ind i den og dermed udvide vores butiksunivers med noget helt nyt. Vores ønske har været at skabe en oplevelsesbutik ud over det sædvanlige for både kunderne og medarbejderne, siger Racid Moula, der er direktør i butikken.

Den nye butik er GOTS-certificeret (mærkning på økologiske tekstiler, red), og den forhandler derfor udelukkende økologiske eller GOTS-certificerede produkter til hjemmet. I forlængelse heraf lanceres de første GOTS-certificerede tekstiler fra H. Skjalm P i form af økologiske viskestykker, sengetøj og homewear.

- Vi vægter bæredygtighed utrolig højt, og vi forsøger hele tiden at udvikle forretningen i forhold til at give kunderne muligheden for at handle ansvarligt. I de kommende år vil vi fortsætte vores arbejde med at inkludere endnu flere økologiske og bæredygtige produkter i vores sortiment.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096