23948sdkhjf

Sportmaster vil udfordre danskerne med ny app

Med hjælp fra en app og to af Danmarks førende trænings- og kostvejledere udvider Sportmaster sin portefølje og deltager mere direkte i sundhedstrenden.

Med udgangspunkt i en ny app lancerer Sportmaster i dag "The5WeekChallenge", som er et digitalt forløb på fem uger med start i januar, der skal hjælpe danskerne med at skabe sunde vaner, der varer længe.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse. 

The5WeekChallenge foregår lidt som et spil, hvor man skal samle pluspoint og undgå minuspoint ved at deltage i forskellige udfordringer.

Det kan være alt fra 30 minutters fysisk aktivitet om dagen til almene "lifehacks" som fx at få sovet nok om natten, fortæller Sportmaster. 

Selvom The5WeekChallenge foregår digitalt, bliver forløbet individuelt.

Man lægger nemlig ud med at gennemføre et digitalt sundhedstjek – et slags sundhedseftersyn – hvor bl.a. kropsalder og personlige pointmål fremgår.

To eksperter er med på sidelinjen under hele The5WeekChallenge, nemlig Henrik Duer, der er er træningsfysiolog og kendt fra TV3-programmet ”Ekstremt fed – et år til at redde livet”, og Michelle Vesterby er en af verdens bedste kvindelige triatleterpå Ironman-distancen.

Gennem appen kommer de med deres faglige og erfaringsmæssige bud på, hvad man kan gøre for at komme godt igennem ugens udfordring.

Hos Sportmaster er man spændte og glade for, at man som sportskæde nu kan tilbyde danskerne noget helt nyt:

- Det betyder meget for os, vi udover at sælge sportstøj og udstyr af høj kvalitet også kan være med til at hjælpe folk i gang med en sund og aktiv livsstil. Med The5WeekChallenge bliver det muligt for alle at være med uanset niveau – og på den måde gør vi det nemmere for danskerne at få en sundere livsstil. Det bliver sjovt og udfordrende, og vi håber, at en hel masse har lyst til at deltage, lyder det fra Peter Hædersdal, som er marketingchef hos Sportmaster.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125