23948sdkhjf

Møbelbutik lukker efter 20 år

Senest til april er det slut med Innbo Møbler i Kjellerup nær Silkeborg. Det skriver Midtjyllands Avis.

Det er de to indehavere, Rene Gravesen og Henrik Pedersen, der sammen åbnede butikken for omkring 20 år siden, der i fællesskab har besluttet, at det nu skal være slut. Selvom forretningen, der er en del af Hjemme Hos-kæden, kører økonomisk fornuftigt nu, vurderer Henrik Pedersen, at mange møbelbutikker vil dreje nøglen om de kommende år.

– Vi kan sikkert godt køre fem år mere med et positivt driftsresultat, men om 10 år tror jeg, at halvdelen af butikkerne vil være væk, fordi folk handler på nettet og i genbrugsbutikker, siger han til avisen.

Derfor har de to indehavere besluttet at lukke butikken, mens legen er god. Innbo Møbler kom ud af seneste regnskabsår med et resultat før skat på 79.000, mens det året forinden lød på 239.000, og egenkapitalen lå ved regnskabets afslutning på 2,15 mio. kr.

Ifølge Henrik Pedersen har det været 20 gode år i Kjellerup. Han fortæller til avisen, at han og Rene Gravesen indtil nu har taget ti år ad gangen, men da han ikke længere kan se sig selv i forretningen om ti år, var det nu, beslutningen skulle tages.

Innbo Møbler lukker senest ved udgangen af det nuværende regnskabsår, der løber til 31. maj 2020. Ifølge avisen beholder makkerparret lokalerne på Agertoften, men har ikke ønsket at oplyse, hvad planerne med dem er. Når det kommer til selve butikken, er meldingen, at den er til salg, hvis køberen er der.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078