23948sdkhjf

Rema 1000 går i partnerskab med Vallø Slot

Efter en årrække med Gram Slot i Sønderjylland som partner og fødevareleverandør udvider Rema 1000 nu partnerkredsen, så den også omfatter Vallø Slot ved Køge. Kunderne i Rema 1000 kan dermed fremover købe økologiske æg fra Vallø Slot i discountkædens butikker over hele landet.

Rema 1000 har høstet gode erfaringer med sit partnerskab med Gram Slot, hvorfra kæden i dag sælger over 30 produkter.

- Salget af vores varer fra Gram Slot vokser eksplosivt. Vores kunder er vilde med varer, der er dansk produceret og derfor har kort vej fra jord til bord - og at man selv nemt kan besøge landbruget. Det er efter samme princip, vi nu udvider med det nye partnerskab med Vallø Slot. Det er et slot og et landbrug med en fantastisk historie og med nogle mennesker, som vi deler holdninger med, siger Anders René Jensen, indkøbs- og marketingdirektør i Rema 1000, i en pressemeddelelse.

Stiftsforvalter Søren Boas fra Vallø Slot fortæller om indgåelsen af partnerskabet med Rema 1000, at det er fælles værdier, der har gjort udslaget. Vallø Slot har en historie, der strækker sig tilbage til midten af 1500-tallet, og forretningsdriften er baseret på langtidsholdbare beslutninger.

De økologiske æg fra Vallø Slot er ifølge Rema 1000 blandt de mest friske, der kan købes i butikker, når de bliver sat på hylderne. Æggene bliver lagt, pakket og leveret til Rema 1000 inden for 24 timer, og dagen efter bliver de fordelt til butikkerne i hele landet. Derudover har hvert enkelt æg påtrykt datoen for, hvornår det er lagt.

I andet og tredje kvartal af 2020 planlægger Vallø Slot og Rema 1000 at invitere discountkædens kunder og andre interesserede til at komme og besøge Valløs økologiske høns og høre nærmere om deres pasning og Valløs historie.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063