23948sdkhjf

78-årig stifter sælger designsucces

Benny Frandsen har solgt Frandsen Group til selskabet Nine United, som ejes af Bestseller-milliardæren Troels Holch-Povlsen.

Det oplyser Frandsen Group i en pressemeddelelse

Det er et år siden, den 78-årige erhvervsmand Benny Frandsen kunne fejre 50-års jubilæum med design- og belysningskoncernen Frandsen Group. I august overtog bestyrelsesformand Torben Paulin direktørposten i selskabet, og med salget sætter Benny Frandsen nu punktum for den proces, han håber, kan videreføre hans livsværk.

– I processen har det været altafgørende for mig, at køberne af vore virksomheder kan se det kæmpe potentiale, der er i Frandsen Group, og som også vil være i stand til skabe en fortsat vækst og udvikle gruppens virksomheder til næste niveau, siger Benny Frandsen.

Han understreger, at målet har været at sikre Frandsen Group som en som en progressiv og konkurrencedygtig partner for gruppens nuværende og kommende kunder og leverandører.

– Det mål har jeg nået ved salget til Nine United. Frandsen Group passer perfekt ind i Nine Uniteds salgs- og produktionsorganisation, og på produktsiden udgør vi et attraktivt match og supplement. Jeg har stor tiltro til, at Frandsen Group med dette salg er sikret fortsat udvikling og vækst og en fremtid som en god og attraktiv arbejdsplads for Frandsens Groups medarbejdere, lyder det.

I seneste regnskabsår landede bruttoresultatet hos koncernen på 75,3 mio. kr., mens resultatet lød på knap 20,5 mio. kr. før skat, så det er en sund forretning, Nine United overtager, når salget effektueres i starten af det nye år. Og i selskabet er man vant til at håndtere danske designsucceser; tidligere var Nine Uniteds største aktiv møbelkometen Hay, indtil et salg i oktober indbragte Holch Povlsen mere end 500 mio. kr.  

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078