23948sdkhjf

Medarbejdere skyder tocifret millionbeløb i Løgismose Meyers

Rettet 15.55: I en tidligere version fremgik det, at Løgismose Meyers ifølge virksomheds-registret var blevet tilført 50 mio. kr. i ny kapital.
Det er ifølge adm. direktør Jesper Uggerhøj ikke korrekt, da der er tale om et medarbejderaktieprogram, hvor de ledende medarbejdere foreløbig har investeret 12,5 mio. kr.


Siden de to fødevarevirksomheder Løgismose og Meyers fusionerede i 2015, har koncernen tabt store millionbeløb under ejerskab af kapitalfonden IK Investment. Nu har en gruppe af ledende medarbejdere skudt 12,5 millioner kroner i koncernen i et medarbejderaktieprogram.

- De ledende medarbejdere blev sidste år tilbudt et medarbejderaktieprogram, hvor man hvis man havde lyst, fik mulighed for at købe aktier i virksomheden. Det er der en gruppe medarbejdere, der har benyttet sig af og samlet set købt aktier for 12,5 mio. kr., siger Jesper Uggerhøj til Finans.

Han afviser samtidig spekulationer om en kapitalforhøjelse, ligesom han understreger, at de oprindelige aktionærer ikke har tilført virksomheden aktiekapital siden fusionen:

- Der er ikke behov for det, og der er ikke planer om det.

I forbindelse med fusionen var det tanken, at Løgismose og Meyers i høj grad skulle drives som én virksomhed, men i juni sidste år meldte ledelsen ud, at de to fødevarevirksomheder skulle drives videre som to uafhængige forretninger. Angiveligt fordi det ikke lykkedes at hente de forventede store synergieffekter ved at lægge de to succesfulde forretninger sammen til én.

Løgismose har hele tiden haft fokus på detailhandlen, mens Meyers har koncentreret sig om måltider i form af foodservice og restaurations- og kantinedrift.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109