23948sdkhjf

Vi ses i Biva – igen, igen

Inden længe er der atter mulighed for at ”ses i Biva”.

I april overtog XL Møbler det konkursramte Biva, der siden har fungeret som en ren webhandel-virksomhed. I løbet af i år vil møbelkunderne dog atter få mulighed for at prøvesidde sofaen inden køb, når Biva slår dørene op til 2800 kvm nyerhvervet bolighus i Ringe på Fyn.  

Det oplyser Biva i en pressemeddelelse.

– Der har været stor efterspørgsel på vores fysiske butikker fra vores kunder, skriver møbelhandleren, og den efterspørgsel har man nu valgt at honorere.  

I første omgang vælger Biva at slå dørene op på Fyn, hvor ejerselskabet XL Møbler har rødder, men ifølge pressemeddelelsen rækker ambitionerne betydeligt længere:

– Vi har i dag over 70.000 besøgende om måneden på biva.dk og vi vil naturligvis bibeholde tilstedeværelsen på nettet men også fokusere på at en stribe Biva butikker i hele landet, lyder det.

Forventningen er, at den nye butik åbner omkring februar i år. Samtidig er man i gang med at etablere en ny logistik- og lagerbygning i Ringe, som skal kunne rumme distribution til hele landet.

Forsøgt før
Det er ikke første gang, at Biva er gået konkurs for så at genopstå.  

I 2013 gik det oprindelige Biva konkurs, og 23 butikker lukkede på én gang. I 2014 genopstod Biva-navnet som et rent webkoncept, og siden åbnede det nye Biva tre fysiske butikker med en ambition om, at flere butiksåbninger skulle følge.

Efter endnu en konkursbegæring og en rekonstruktion i 2017 valgte den nye ejer dog i stedet at lukke to af de tre butikker, og den sidste Biva-butik valgte XL Møbler selv at lukke, efter de i april overtog forretningen.

Om tredje gang bliver lykkens gang for Biva, må tiden vise, men ambitionsniveauet fejler i hvert fald ikke noget.

–  Vores ambition er, at vi i løbet af den kommende tid vil indtage positionen som den største møbelkæde i Danmark, lyder det i pressemeddelelsen.

Det har ikke været muligt at indhente en kommentar fra direktøren for Biva og XL Møbler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078