23948sdkhjf

Ung æggesælger flerdobler salget efter sur smiley

Rasmus Hammelef Beck kan om nogen skrive under på, at dårlig omtale er bedre end ingen omtale.

I december skrev JydskeVestkysten en historie om, at den 15-årige æggesælger – der lokalt er kendt som Ægge-Rasmus – havde fået en sur smiley fra Fødevarestyrelsen, fordi han ikke var tilmeldt salmonellakontrol og samtidig solgte sine æg via et skilt ved vejen uden holdbarhedsdato.

Historien blev omtalt i flere landsdækkende medier. Og det skulle altså vise sig at have en anden effekt end den frygtede.

- Vi troede, omtalen ville være negativ, men det var den så langt fra. Jeg tror, folk har ment, det var helt urimeligt, at en arbejdsom, ung mand skulle have en bøde, og at systemet går efter de små frem for de store og mere alvorlige snydere, siger Rasmus’ far, Ove Beck, til JydskeVestkysten.

Overvejer at udvide
Den 2. januar i år fik Ægge-Rasmus sin glade smiley. Og han har også selv haft grund til at smile, da salget af æg i dagene efter omtalen er eksploderet fra 60 til 400 om dagen.

Rasmus Hammelef Beck går derfor lige nu med overvejelser om, hvorvidt han skal udvide den nuværende bestand af 100 høns af racen brune italienere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094