23948sdkhjf
>

Han vil genåbne Biva: Vi ved, det nok skal lykkes

Abdullah Ahmad er ikke i tvivl. Tredje gang skal nok blive lykkens gang, når det kommer til genåbningen af de fysiske Biva-butikker.

Læs også: Biva-bygninger koster stifter dyrt

Abdullah Ahmad er direktør for XL Møbler, der i april overtog det konkursramte Biva.

Siden har man drevet virksomheden videre som ren webhandelsvirksomhed, men nu mener han, at tiden er moden til igen at åbne fysiske butikker. Spørger man hvorfor, er svaret simpelt:

– Det er simpelthen et spørgsmål om efterspørgsel; vi har drevet forretningen videre online, siden vi overtog, og der er rigtig mange der spørger, hvor man kan se møblerne, fortæller direktøren.

Vil ud i hele landet
Planen er, at der på længere sigt igen skal være Biva-forretninger over hele landet, men Abdullah Ahmad er ikke meget for at sætte et tidsperspektiv på ambitionerne.

Læs også: Fredag åbnede Biva: Få et kig indenfor

– Vi starter med forretningen i Ringe og ser, hvordan det går; først skal vi have genskabt kundernes tillid, men når vi først er i gang, tror jeg, det kommer til at går stærkt, slår han fast.

Nøglerne til den 2800 kvm store forretning i Ringe er netop blevet overdraget, og de næste uger kommer til at stå i indretningens tegn, inden man håber at kunne slå dørene op i starten af februar.

Erfaring og relationer
Biva har tre konkurser i bagagen, men det er ikke noget, den nye direktør lader sig skræmme af. Tværtimod er han fuld af gåpåmod og optimisme på projektets vegne.

– Vi ved, at vi lykkes med det her, lyder det, og selvsikkerheden er ikke ubegrundet:

– Vi har brugt tiden, siden vi overtog, på at skabe et rigtig stærkt fundament; Vi har nogle solide aftaler med leverandørerne, vi står stærkt med hensyn til IT og logistik, og så har vi en stor erfaring fra feltet og kender møbelbranchen rigtig godt, slår Abdullah Ahmad fast.

 

Læs mere om: Biva
Kommenter på artiklen (1)
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.078