23948sdkhjf

Undertøjskæde skifter direktør og lukker butikker

Femilet skifter direktør, flytter hovedkontoret og lukker tre butikker.

Det oplyser den kendte undertøjskæde, ifølge Finans, i en pressemeddelelse.

Rasmus Johanson har ledet Femilet i 10 år, hvor virksomheden i alle tilfælde har leveret underskud. Direktøren stopper med udgangen af februar.

- Dette sker i lyset af, at en lang række projekter er tilendebragt og næste skridt for organisationen er en tilpasning til den nye hverdag med etablering af en mere simpel salgsorganisation. Medarbejderstaben fremadrettet vil være mere orienteret mod at drive forretningen dag til dag, hvilket er anderledes end de udfordringer, som har knyttet sig til de sidste 10 års udvikling, skriver Femilet i pressemeddelelsen.

Her oplyser man også, at hovedkontoret flytter fra Ikast til Århus, mens tre af 21 butikker lukker.

Samtidig bliver butikken på strøget i Århus opdateret til et nyt koncept som en flagskibsbutik.

Tråde tilbage i tiden

Femilet blev grundlagt i 1923 af Jens Krøjgaard. I 2010 blev Femilet solgt til en af verdens førende lingeriproducenter, Groupe Chantelle med hovedsæde i Paris. Den franske koncern har rødder tilbage til 1876, hvor den blev grundlagt af François Auguste Gamichon.

I starten af 1900-tallet overdrog han sit livsværk til nevøen Maurice Kretz – og den dag i dag ejes og ledes Groupe Chantelle af Kretz-familien, nu med 5. generation i skikkelse af Patrice Kretz som frontfigur for de mere end 6.000 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093