23948sdkhjf

Stark får grønt lys til jysk opkøb

Snart pryder Starks logo facaden på byggemarked nummer 68 og 69

Stark Danmark indgik i november sidste år en aftale om at overtage aktiviteter og alle medarbejdere i byggecenterkæden Sjakk. Handlen er nu endeligt blevet godkendt af konkurrencemyndighederne. 

Dermed overdrages aktiviteterne og alle medarbejderne formelt per dags dato til Stark, oplyser kæden i en pressemeddelelse tirsdag. 

Overtagelsen betyder, at de tidligere Sjakk- aktiviteter i Ejstrupholm og Egtved bliver lagt sammen med henholdsvis Stark Brande og Stark Vejle, da forretningerne er tæt placeret rent geografisk. 

I Hedensted og Give bliver de grønne og hvide Sjakk-skilte skiftet ud med Starks orange og hvide logo, og forretningerne fortsætter som kædens forretning nummer 68 og 69. Overtagelsen betyder samtidig, at Stark styrker tilstedeværelsen i Midt-og Østjylland.

Trælastfirmaet Sjakk blev etableret i 2017 af Michael Thorup Mortensen og Mads Walter Kloster ved overtagelse af Brødrene Skous seks trælaster (Juelsminde Gruppen). De cirka 80 medarbejdere bliver nu en del af Stark koncernen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094