23948sdkhjf

"Scoop": Danish Crown Foods henter international chef hos Arla

Danish Crown Foods - det tidligere Tulip - har udnævnt 47-årige Kent Riis som chef for virksomhedens internationale forretning. Han tiltræder 1. april med titlen VP International, oplyser Danish Crown.

Kent Riis kommer fra en stilling som Director, Head of Child Nutrition Manufacturing i Arla Foods Ingredients.

- Vi er overbeviste om, at Kent Riis er den helt perfekte kandidat til at videreudvikle og vækste vores internationale afsætning. Kent Riis har masser af relevant erfaring fra ind- og udland, kender både detailled og importører og har bred eksporterfaring. Samtidig er han udstyret med en stærk strategisk og taktisk sans og et yderst behageligt væsen, så alt i alt vil jeg betegne det som lidt af et scoop, at Kent Riis nu overtager ansvaret for den internationale forretningsenhed, fastslår administrerende direktør i Danish Crown Foods Kasper Lenbroch i en pressemeddelelse.

Kent Riis har en uddannelsesmæssig baggrund i International Trade and Marketing og har siden udvidet med både en HD og en MBA. Erhvervsmæssigt har han fungeret som afdelingschef og siden varehuschef i en række Føtex-butikker, inden han skiftede til en position som Area Sales Manager i Danya Foods, der er Arla Foods’ saudiarabiske selskab.

Her blev han siden både Key Account Manager og Director/Head of Sales, inden han vendte hjem til Danmark og en stilling som Business Unit Director i Arla Foods med salgsansvar for Salling Group, Aldi, Lidl og grænsehandelen. Han bestred herefter en position som VP/CSO/Sales Director i Dagrofa Logistik, inden han i begyndelsen af 2018 blev udnævnt til salgsansvarlig for milliardforretningen Child Nutrition Manufacturing i Arla Foods Ingredients.

- Internationalt salgsansvar for Danish Crown Foods var en udfordring, jeg ikke kunne sige nej til. Der er ingen tvivl om, at det bliver en både krævende og enormt spændende opgave, som jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med. Jeg kender i forvejen en del til en række oversøiske markeder, og jeg ser i høj grad frem til at arbejde med den spændende produktportefølje. Der findes nogle meget ambitiøse vækstambitioner i International-enheden, som jeg vil gøre alt for at levere på, siger den nye Danish Crown Food-boss.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078