23948sdkhjf

Kagefabrik ansætter for at kunne følge med

Salget af frosset brød og kager til udlandet gik særdeles godt for kageproducenten Mette Munk i Odense i det seneste regnskabsår.

Overskuddet før skat steg fra 44,4 til 48,1 millioner kroner - på baggrund af en bruttofortjeneste, der voksede med næsten 2,7 millioner til 78,5 millioner kroner. Årsregnskabet viser også, at Mette Munk havde så travlt, at antallet af medarbejdere voksede fra 78 til 87.

I sin beretning skriver ledelsen, at selskabet i løbet af regnskabsåret har opnået en omsætningsvækst, som ligger over det forventede. Væksten er opnået på eksportmarkederne, hvor Mette Munk A/S eksporterer til mere end 30 markeder i Europa, Nord- og Sydamerika og Asien.

- Modsat eksportmarkederne har hjemmemarkedet forsat været præget af priskonkurrence og øgede kundekrav, hvilket har medført en nedgang i salget, hedder det i regnskabet.

Mette Munk har siden 2014 været ejet af en af verdens største producenter af frosset bagværk, Aryzta. Dermed har Mette Munk fået en stribe søsterselskaber, som har været med til at løfte salget.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109