23948sdkhjf

Nærkøb rammer historisk milepæl

Millioner af conveniencevarer er ekspederet hos kædens medlemmer, siden Nærkøb fik sit allerførste medlem i 2001.

Læs også: Coop åbner ny discountkæde med nyt navn

Og nu rammer Nærkøb en milepæl med over 350 medlemmer, nemlig 368 medlemmer i alt. 

- Det er en unik milepæl, vi er meget stolte af. Allermest fordi vi er nået hertil i kraft af medlemmernes forandringsvillighed og i høj grad den tilpasningsevne, de enkelte butikker har for at imødekomme de lokale forbrugeres behov, siger Jens O. Bylling Jensen, der er adm. direktør i Nærkøb A/S.

- Idet convenience i dag er forbrugernes ønske om bekvemmelighed og komfort, møder vores butikker forbrugerens behov lige der, hvor det er – lige fra udlevering af pakker til køb af ugeblade, spil, morgenbrød, tobak, slik, fastfood og is til hygge og selvfølgelig de varer, de lige står og mangler. Og jeg kan kun ydmygt takke forbrugerne for den tillid, de har vist vores medlemmer gennem nu 19 år, siger han. 

Nærkøb er den suverænt største frivillige kæde for selvstændige i kiosk/convenience sektoren og omfatter både kiosker, nærbutikker, tankstationer, campingpladser og havnekiosker fordelt over hele landet.

Læs også: Ny rapport: Coronakrisen rykker butikslukninger 10 år tættere på

I Nærkøb arbejdes der ud fra visionen om at være Danmarks mest attraktive kæde for selvstændige butiksejere. Dette gøres ved at skabe et økonomisk fundament, der tilsikrer butikkernes fortsatte eksistens.

- Det er ikke nødvendigvis meget, vi har ændret ved kædens koncept gennem årerne, og Nærkøbsmanden er stadig med. Nærkøb indfører løbende nye koncepter, som følger tidens trend. Alt dette er kun sket ved topmotiverede medarbejdere med stort branchekendskab og villighed til at lytte til medlemmer og følge forbrugernes tendenser, siger Jens O. Bylling Jensen.

Butikskæden Nærkøb A/S beskriver sig selv som Danmarks største conveniencekæde med 368 butikker fordelt over hele landet.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078