23948sdkhjf

SuperBrugsen i Strib nærmer sig afslutningen på udvidelse

Omsætningen skal gerne stige med 20 procent inden for tre-fire år efter en omfattende renovering.

SuperBrugsen i Strib er i gang med en renovering på 11 millioner kroner, og arbejdet er snart færdigt.

Det skriver JydskeVestkysten.

Håndværkerne har lovet at lægge sidste hånd på renoveringen 28. marts. Til den tid vil arbejdet have været i gang i næsten et år, efter det begyndte i april 2019. Bestyrelsen forventer, at omsætningen vokser med 20 procent inden for de næste tre-fire år.

- Det bliver ikke noget problem, vi følger de ønsker, folk har givet udtryk for i vores kundeundersøgelser. Vi forvandler en slidt og trang butik til en topmoderne og mere luftig forretning med langt større vareudbud, siger uddeler Morten Sundahl.

Ombygningen startede med opførelsen af 600 ekstra kvadratmeter til varemodtagelse og personalefaciliteter. Der er også blevet lavet en bagerafdeling efter det succesrige koncept Brød Cooperativet.

Fredag gik håndværkerne i gang med en 200 kvadratmeter udvidelse af butikslokalet. Nu bevæger arbejder sig snart hen mod slagter- og delikatesseafdelingen, som får fordoblet sit areal. Butikken får desuden snart nye, centrale freonfri køleanlæg. Det skal ikke blot køle varer ned, men også varme butikken op med overskudsvarme.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078