23948sdkhjf

Randers Street Food forsinket igen

Åbningen af Randers Street Food er blevet udskudt igen, så folkene bag nyskabelsen nu regner med at gå slå dørene op 29, februar, skriver Randers Amtsavis.

I første omgang havde de fem ejere satset på at være klar før jul. Så blev datoen ændret til 7. februar, og nu er den altså skubbet yderligere tre uger.

Alle otte boder i det tidligere sukkerlager er blevet lejet ud, men folkene bag Randers Street Food ønsler endnu ikke at røbe, præcis hvilken slags mad der bliver tale om.

- Det bliver afsløret løbende, men vi kan fortælle så meget, at det bliver forskellige typer af mad, så man vil ikke kunne finde to boder med eksempelvis burgere, og det vil eksempelvis heller ikke bare være almindelige caféburgere, der vil blive solgt, siger en af indehaverne, Nicolai Michaelsen, til Randers Amtsavis.

Det ligger dog fast, at han selv kommer til at drive en sushibod. Ud over den bliver der ingen stande ejet af lokale Randers-folk - ifølge Nicolai Michaelsen blandt andet fordi lokale aktører måske føler, at de kommer til at konkurrere med sig selv.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095