23948sdkhjf

Magasin har vilde ekspansionsplaner

Magasin går mod strømmen i et presset marked, hvor stormagasiner falder på stribe,

I et marked, der er præget af krise, og hvor blandt andet Magasins britiske ejere, kæden Debenhams, har overordentligt svært ved at få økonimien til at hænge sammen, går det danske kæde af stormagasiner i en helt anden retning. 

Magasin, der har syv stormagasiner i Danmark, planlægger nemlig efter kraftig ekspansion, fortæller Avisen Danmark. 

Første del af planen handler om at åbne en europæisk webshop, der først skal gå efter Norge, så Tyskland, Grønland, Island og Færøerne og herefter resten af det europæiske marked. 

Der er blevet investeret godt i Magasins fysiske stormagasiner, så derfor er planen altså nu at fokusere digitalt. 

Svenskerne har allerede taget rigtig godt imod Magasins webshop, og på den baggrund er kæden dog også i gang med at undersøge mulighederne for et nyt stormagasin hinsidan. 

Magasin har siden 2009 været ejet af den kriseramte engelske kæde Debenhams, der i 2018 satte den danske kæde til salg. Det er dog aldrig blevet til noget, og det er uvist, om Magasin stadig er til salg. 

- Vi er heldige, fordi vi har en del penge at investere for, og der har ikke været noget bøvl med vores ejere. Jeg ved godt, at de har været igennem en ordentlig tur, men de har faktisk været nogle gode ejere af Magasin, siger Peter Fabricius, der er økonomidirektør for Magasin, til Avisen Danmark. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11