23948sdkhjf

Undersøgelse: Flertal vil forbyde tilbudsaviser

Især unge vil gerne skrotte den trykte tilbudsavis.

55 procent af alle danskere ser helst de trykte tilbudsaviser afskaffet helt, og det samme gælder hele to tredjedele af de unge under 35 år. 

Læs også: Jens Romundstad vinder HR-pris: Jeg insisterer på at arbejde med mening

Det har Coop Analyse fundet frem til, og det er helt på linje med virksomheden og topchef Peter Høgsteds holdning til tilbudsaviser, skriver Dansk Handelsblad

Coop har tidligere opfordret klimaminister Dan Jørgensen til at forbyde tilbudsaviser for hele branchen. 

De senere år har der været tendenser til, at flere kæder har skruet ned for volumen på de fysiske tilbudsaviser for at skåne klimaet - og i takt med, at forbrugerne i højere grad benytter de digitale muligheder, der er for samme. 

Der er dog uenighed i branchen i forhold til et decideret forbud, og Thomas Torp, der er administrerende direktør i den grafiske branches forening, Grakom, opfordrer til, at man tager hensyn til den del af danskerne, der stadig sætter pris på, at få deres tilbud ind af brevsprækken. 

– Resultatet er i tråd med, at halvdelen af befolkningen siger nej tak til tilbudsavisen. Men den del af befolkningen skal ikke bestemme, om resten må få en tilbudsavis. Børnefamilier, de ældre og de økonomisk mest trængte vil have tilbudsavisen, og undersøgelser viser, at de læser den, siger Thomas Torp.

Læs mere hos Dansk Handelsblad (kræver abonnement).  

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.719