23948sdkhjf

Vraget i Løvens Hule: Kaffe-startup fik udsolgt på 72 timer

Det var med sommerfugle i maven, da Lasse Søkilde og Adrian Valentin gik ind i Løvens Hule for at pitche det produkt, de havde arbejdet på siden 2015 - en iskaffe med samme energi som en energidrik.

Løverne tog gladeligt en slurk, roste præsentationen samt produktet og omtalte det som “Buch på dåse”. Alligevel måtte de to iværksættere gå derfra uden en investering til deres Bold Drinks.

- Det er klart, at vi var alt andet end begejstrede, da vi måtte gå fra programmet uden at få det, vi kom efter. Lad mig bare sige det sådan: Vi fik nogle gin og tonics den aften, da vi var nødt til at sunde os og snakke om, hvad der var gået galt, fortæller 21-årige Lasse Søkilde.

Vild efterspørgsel
Siden programmet blev vist, har det til gengæld taget fart for Bold, der måtte melde udsolgt efter blot 72 timer. De har nu fået tilbud fra ikke mindre end 27 interesserede investorer.

- Det er fuldstændig vanvittigt. Vi har lavet det her produkt, fordi jeg havde en passion for kaffe som barista, og vi mente, at vi kunne gøre det meget bedre end det, der var på markedet allerede. Og selvom Buch og de andre mente, at der ikke var plads til os med mærker som Starbucks og Redbull, så er danskerne tydeligvis uenige, for vi har måttet køre land og rige rundt efter dåserne og trække på vores venner for at kunne følge med efterspørgslen, fortæller 21-årige Adrian Valentin.

- Hele vores formål med overhovedet at lave denne drik, er, at vi vil hjælpe danskerne med at nå deres drømme og få succes. Det kræver energi, og den kan vi give dem. Men at vi skulle få så stor succes med vores produkt efter programmet, ja det havde vi næsten ikke selv turdet drømme om, supplerer Lasse Søkilde.

En togtur blev vendepunktet
De to iværksættere kender hinanden fra Handelsskolen i Roskilde, hvor de i 2015 havnede i samme klasse og fulgtes ad hjem i toget på den første dag.

- Vi har nærmest været sammen lige siden. For allerede den dag besluttede vi os for, at vi skulle lave noget sammen, fortæller Lasse Søkilde.

- Lasse er tydeligvis en ørn til at pitche, og jeg har jo interesse for kaffe. Vi startede faktisk hjemme i mit køkken med at finde frem til den rigtige blanding, som vi har kunnet præsentere jer for. Og vi kan afsløre allerede nu, at vi har været i køkkenet igen og snart kan tilbyde to helt nye varianter, tilføjer Adrian Valentin.

Bestillingerne strømmer fortsat ind og nye forsyninger bliver leveret i uge 12.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062