23948sdkhjf

Juicefirma-stifter blev bortvist efter »fundamentale fejl«

Juicefirmaet Juicorganic med adresse i Hvidovre har været gennem en turbulent periode, blandt andet med bortvisning af stifter og mangeårig direktør Hans Osterman Petersen. Men ifølge det netop offentliggjorte 2018/19-regnskab går det nu mod bedre tider.

Dog tager revisoren forbehold for det nye regnskab og skriver blandt andet, at "selskabets bogføring vedrørende forrige regnskabsår giver ikke et pålideligt grundlag for udarbejdelse af årsregnskabet, idet der i væsentligt omfang mangler dokumentation for afholdte omkostninger".

I sine bemærkninger lægger den nye ledelse, som kom til efter at Juicorganic i oktober 2018 blev solgt til blandt andre drikkevaregrossisten Ambrosia Group, ikke skjul på, at der har været store problemer. Den konstaterer således, at der har været "fundamentale fejl i tidligere årsregnskaber", men lader forstå, at fejlene nu er rettet op.

2018/19 endte ifølge regnskabet med et underskud på godt 30.000 kroner, mod et minus på 5,5 millioner året før. Egenkapitalen er negativ med næsten 10 millioner kroner, en forbedring på cirka 2,8 millioner.

Food Supply har uden held forsøgt at få kommentarer fra Juicorganics direktør, Jacob Hermansen.

Men i en mail til erhvervsmediet Finans skriver han, at "vi er ikke nervøse for fremtiden. Vores egenkapital vil i løbet af de kommende år blive positiv som følge af den nu ganske sunde drift".

Han lader også forstå, at Juicorganics omsætning steg med 20 procent i 2019, og at den vil fortsætte med at stige i år. Blandt andet fordi virksomheden har indgået en aftale med Fritz Schur Consumer Products, som har overtaget rettighederne til at sælge Juicorganics produkter til den danske detailhandel.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093