23948sdkhjf

Konkurrent overtager slagterbutik i Esbjerg

Kaj Madsen Slagterforretning har i en måned søgt efter ny ejer, men det er der ingen grund til længere. Konkurrenten Lars Samuelsen har nemlig overtaget forretningen i Kronprinsensgade.

Det skriver JydskeVestkysten.

Lars Samuelsen er i allerede indehaver af Slagter Erik Jensen i Storegade, og nu vil han i fremtiden drive begge forretninger.

- Jeg regner ikke med, at der skal ske det helt store ændringer i Kronprinsensgade. Butikken er fin, som den er, så der skal ikke laves så meget om. Hver butik har sine specialiteter, og jeg glæder mig til at forene det bedste af begge verdener. Hos Kaj Madsen har de for eksempel gjort meget ud af deres kød, mens vi har udviklet mere på pålægget. Med overtagelsen får jeg også adgang til Kaj og Lenes opskrifter og hemmeligheder, og dem glæder jeg mig til at gå på opdagelse i, siger Lars Samuelsen.

Han ansætter ikke noget personale i forretningen til at starte med, men på sigt vil han ud og finde noget hjælp til butikken. Han håber på at få ansat en slagtermester og to elever. I starten vil han selv og familien stå for at drive forretningen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078