23948sdkhjf

Dansk Outlet slår dørene op til ny butik i Viborg

I lokalerne på Livøvej 11 i Viborg arbejdes der lige nu på højtryk for at fylde hylder og bøjler med tøj, sko og accessories.

Lørdag d. 21. marts slår Dansk Outlet nemlig dørene op til en helt ny 1400 kvadratmeter stor butik i Viborg, fortæller virksomheden i en presssemeddelelse.

Det er et par gamle kendinge i Dansk Outlet, der åbner den nye butik. Henrik Nielsen er nemlig allerede franchisetager i den 2000 kvadratmeter store Dansk Outlet-butik i Holstebro, hvor Rikke Jensen i dag er afdelingsleder. 

I den nye butik i Viborg bliver Rikke Jensen både medejer og daglig leder, og hun ser frem til at få lov at styre sin egen butik.

- Jeg har en virkelig god mavefornemmelse, og jeg er fuldstændig rolig omkring have taget springet til at blive franchisetager. Jeg har altid haft en drøm om at have mit eget, og i Dansk Outlet har man et rigtig godt bagland til at komme igang, lyder det fra Rikke Jensen.

Fokus skal være på kundeservice
- Jeg vil helt klart have stort fokus på kundeservice. Det skal være rart at komme i butikken, og det skal være sådan, at man får al den hjælp, man måtte have brug for. Og så er det også vigtigt for mig, at kunderne får nogle gode varer til billige priser, og at de virkelig føler, de får værdi for pengene hos os, fortæller Rikke Jensen.

På Dansk Outlets hovedkontor i Ikast, er der ingen tvivl om, at Henrik og Rikke er de helt rigtige til at åbne i Viborg.

- Henrik og Rikke har arbejdet tæt sammen i Holstebro, og den dynamik tror jeg bliver en rigtig vigtig byggesten for Viborg-butikken. Henrik bringer noget erfaring med sig i at være franchisetager og Rikke en masse energi, gå-på-mod og storerfaring fra “gulvet”. Selv om vi hos Dansk Outlet har et mål om at levere billigt tøj af høj kvalitet, lægger vi også rigtig stor vægt på at yde den bedste service for kunden, og det er jeg helt sikker på, at Rikke nok skal gøre til UG, siger direktør i Dansk Outlet, Nicolai Nørskov.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125