23948sdkhjf

Jysk om global forretning: Vi følger de enkelte lande nøje

Hos Jysk er man mandag morgen i fuld gang med at danne sig et overblik over, hvad weekendens udvikling i corona-situationen får af betydning for koncernens butikker verden over. Det oplyser kommunikationsdirektør Rune Jungberg Pedersen.

– Der er jo virkelig mange ting i det her, og situationen udvikler sig time for time, ligesom der er meget stor forskel fra land til land, fortæller Rune Jungberg Pedersen.

Med mere end 2800 butikker i 52 lande verden over er der da også en lang række forskellige forholdsregler og tiltag at holde styr på for linnedkoncernen.

– Hygiejne er jo heldigvis ret universelt, så i alle de butikker, vi stadig holder åbne, har vi sendt diverse gode råd til at tackle smittefaren ud, fortæller kommunikationsdirektøren.

Koncernen har sendt de ansatte, der kan arbejde hjemme, hjem, ligesom man verden over vælger at følge myndighedernes forskellige henstillinger. Således er butikkerne lukket i lande som Østrig, Italien og Spanien, hvor det kun er dagligvarehandlen, der stadig har åbent.

– Som international virksomhed er vi nødt til hele tiden at følge med, og der er stor forskel på situationens alvor verden over, fortæller Rune Jungberg Pedersen og understreger, at man derfor må rette sig efter de enkelte landes anbefalinger.

Når det kommer til de grænser, der weekenden over er blevet lukket i en række europæiske lande, har linnedkoncernen heller ikke dannet det fulde overblik af eventuelle konsekvenser.

– Det vil givetvis få en form for konsekvens, men hvad det kommer til at betyde, kan vi ikke gennemskue endnu, lyder det.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125