På Tulip-fabrikken i Vejle holder produktionen i øjeblikket kun pause, når der skal gøres rent. Der produceres døgnet rundt, også de fire kommende søndage - og de ansatte er desuden indstillet på at tage en tørn skærtorsdag og langfredag.
Det skriver
.
Indsatsen er nødvendig, ikke mindst fordi Tulip kan mærke, hvordan dåsemad ryger ned i indkøbsvognen over hele verden, fortæller presseansvarlig Michael Ravn:
- Vores Tulip Pork Luncheon Meat er et godt og trygt produkt, som globale forbrugere i den grad øger efterspørgslen på i lyset af coronavirussen. Det er samme mønster, som vi ser eksempelvis i forbindelse med orkanvarsler i Caribien, hvor forbrugerne vil sikre sig, siger han til avisen.
Danish Crown, der ejer Tulip, efterlyser i øjeblikket flere ansatte til sine slagterier, men lige nu mangler fabrikken i Vejle ikke ekstra hænder. Det kan dog hurtigt blive aktuelt, fortæller Michael Ravn, som opfordrer ikke mindst tidligere medarbejdere til at sende en uopfordret ansøgning via Danish Crowns hjemmeside.