23948sdkhjf

Dåsemad i høj kurs - Tulip arbejder døgnet rundt

På Tulip-fabrikken i Vejle holder produktionen i øjeblikket kun pause, når der skal gøres rent. Der produceres døgnet rundt, også de fire kommende søndage - og de ansatte er desuden indstillet på at tage en tørn skærtorsdag og langfredag.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad .

Indsatsen er nødvendig, ikke mindst fordi Tulip kan mærke, hvordan dåsemad ryger ned i indkøbsvognen over hele verden, fortæller presseansvarlig Michael Ravn:

- Vores Tulip Pork Luncheon Meat er et godt og trygt produkt, som globale forbrugere i den grad øger efterspørgslen på i lyset af coronavirussen. Det er samme mønster, som vi ser eksempelvis i forbindelse med orkanvarsler i Caribien, hvor forbrugerne vil sikre sig, siger han til avisen.

Danish Crown, der ejer Tulip, efterlyser i øjeblikket flere ansatte til sine slagterier, men lige nu mangler fabrikken i Vejle ikke ekstra hænder. Det kan dog hurtigt blive aktuelt, fortæller Michael Ravn, som opfordrer ikke mindst tidligere medarbejdere til at sende en uopfordret ansøgning via Danish Crowns hjemmeside.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109