23948sdkhjf

Påskeæg og hårde hvidevarer bliver leveret til døren

Coronakrisen har gjort, at flere forretninger bliver nødt til at levere deres varer til døren.

Det er blandt andet sket for en chokoladeforretning i Skive, der nu bringer påskeæg ud til kunderne. Det fortæller indehaver af Chokolet – Bonbonnieren til Skive Folkeblad.

- Vi holder stadig åbent i butikken, og hvis kunderne ikke selv har mulighed for at komme forbi, leverer vi også ud. Også hvis man kender nogen, der trænger til lidt forkælelse, eller går hjemme og selv trænger til lidt lækkert, fortæller Helene Nielsen.

Hun havde bestilt varerne inden jul baseret på sidste års salg. Indehaveren håber, at små butikker som hendes egen kan overleve på trods af den hårde tid.

I samme by oplever en forhandler af hårde hvidevarer en øget interesse for at få frysere og køleskabe leveret til døren. Den øgede efterspørgsel efter det er opstået hos Skousen, City Vest i Skive. Det kunne tyde på, at flere borgere har taget myndighedernes opfordring til at undgå nærkontakt med andre mennesker til sig.

- Der er mange, som ringer omkring det, så derfor har vi på vores Facebookside skrevet, at vi sagtens kan levere og montere uden nogen form for berøring med kunderne. Vi har også tilfælde, hvor vi har afleveret varen på trappen og så ringet og sagt, at nu har vi leveret, og hvor varen står, fortæller Søren Kromann til Skive Folkeblad.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095